Servicii

Masaj

Masajul de relaxare și terapeutic

Masajul de relaxare și terapeutic este indicat tuturor persoanelor care doresc să se relaxeze, pentru cei care practică un sport, precum și celor care suferă de afecțiuni datorate stresului, degenerative și locomotorii.
Durata: 50 minute / 90 minute
Preț: 100 lei / 150 lei

Masajul anticelulitic

Masajul anticelulitic este un masaj profund, adânc și puțin dureros, fiind o metodă eficientă de diminuare și eliminare a celulitei și a aspectului de „coajă de portocală ”.
Durata: 50 minute
Preț: 120 lei

Reflexoterapia

Reflexoterapia se bazează pe umătorul principiu: fiecărui organ îi corespunde un punct reflex pe corp.Când unul din organe este afectat, punctul său reflex semnalează problema prin depunerea de toxine în zonele respective. Acestea se regăsesc la nivelul tălpilor și pot fi înlăturate cu ajutorul masajului reflexogen.
Durata: 40 minute
Preț: 100 lei

Masajul de cuplu

Masajul de cuplu este realizat simultan de doi terapeuți, într-un spațiu special amenajat pentru terapii în doi, astfel încât vă puteți relaxa în același timp alături de persoana dragă.
Durata: 50 minute
Preț: 200 lei

Masajul cu roci vulcanice

Masajul cu roci vulcanice reprezintă un tip de terapie în care terapeutul utilizează tehnici specifice masajului suedez alături de rocile de bazalt, cu scopul de a îmbunătăți circulația sangvină și limfatică. Durata: 50 minute
Preț: 120 lei

REMODELARE CORPORALĂ

Presoterapia

Presoterapia este un tratament care stimulează funcționarea sistemului limfatic prin compresia și decompresia controlată a anumitor părți ale corpului.Îmbunătățește problemele sistemului circulator și limfatic, ameliorează varicele și senzația de picioare grele și obosite.
Durata: 50 minute
Preț: 70 lei

Tunelul cu infraroșu

Tunelul cu infraroșu reprezintă o saună modernă cu multiple efecte benefice asupra organismului, tratând celulita, problemele de fermitate și luminozitate ale pielii.
Durata: 50 minute
Preț: 50 lei

Vibromasajul

Vibromasajul presupune mișcări oscilatorii ritmice, cu presiuni intermitente ale căror efecte sunt cu mult mai profunde decât în cazul unui masaj obișnuit. Ajută la spargerea micro și macro nodulilor celulitici, activează circulația, reduce tensiunea musculară.
Durata: 50 minute
Preț: 60 lei

Vacuumul

Vacuumul stimulează circulația limfatică și venoasă. Procedura constă într-un masaj profund de tip aspirație în urma căruia stratul de celulită și de grăsime de pe musculatură este dislocat și eliminat prin drenaj limfatic.
Durata: 30 minute
Preț: 60 lei

Cavitația

Cavitația este o metodă eficientă de combatere a celulitei și a grăsimilor localizate, fiind numită și liposucție virtuală. Cavitația utilizează ultrasunete de joasă frecvență, care prin acțiunea lor duc la dezintegrarea țesuturilor de grăsime și eliminarea acestora cu ajutorul sistemului limfatic.
Durata: 30 minute
Preț: 60 lei

Radiofrecvența

Radiofrecvența are la bază încălzirea țesutului cutanat și adipos prin aplicarea de unde electromagnetice. Țesutul subcutanat se incălzește până la temperaturi de 60-65 de grade, având loc în acest fel, pe lângă scurtarea fibrelor de colagen si stimularea secreției de noi fibre de colagen și elastină. Contracția fibrelor de colagen duce la spargerea și restrângerea celulelor adipoase, ajutând zona tratată să devină mai suplă.
Durata: 30 minute
Preț: 60 lei

Lipolaserul

Lipolaserul este o terapie de remodelare corporală non-invazivă, sigură și nedureroasă. Utilizarea laserului în tratarea celulitei implică direcționarea undei laser asupra zonelor afectate, pentru a încălzi celulele adipoase până în momentul în care acestea se dezlipesc de țesuturile conectoare.
Durata: 45 minute
Preț: 70 lei

Electrostimularea

Electrostimularea este o procedură prin care o serie de electrozi aplicați pe fibrele musculare trimit impulsuri electrice de intensitate redusă, generând contracția musculară. Impulsurile electrice sunt controlate și sigure, astfel că nu există riscuri pentru sănătate, mușchii nefăcând diferența dintre o contracție indusă electric și una voluntară, produsă de creier.
Durata: 45 minute
Preț: 50 lei